DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

Acum mai bine de 15 ani, preocuparea noastră pentru produsele lemnoase de calitate ne-a determinat să pornim, pe plan local, o afacere de familie. În timp, pas cu pas, am crescut datorită încrederii și aprecierii clienților noștri. În prezent, la Depozitul Forest ONE, avem o gamă largă de material lemnos pentru construcții. Oferim consultanță și asistență pentru alegerea lemnului potrivit fiecărui proiect. Suntem focusați să mărim în permanență gama de produse lemnoase comercializate în depozitul Forest ONE, pentru a răspunde prompt nevoilor clienților noștri.CE NE RECOMANDA:

  • Lemn de calitate pentru construit
  • Clienti multumiti
  • Consultanta de specialitate
  • Localizare usoara
  • Livrare imediata

AI IN PLAN SA CONSTRUIESTI?

Noi ți-am pregătit lemnul pentru construit: grinzi, scândură, lăteți, lambriu etc.Depozitul Forest ONE: lemn pregătit pentru construit!

SUNTEM LA IESIRE DIN TIMISOARA SPRE MOSNITA, PE PARTEA DREAPTA

Depozitul Forest ONE are în permanență lemn pregătit pentru construit: brut, finit și semifabricat. * Cherestea verde/uscată nerindeluită; * Grinzi rășinoase; * Produse din lemn finite și semifabricate: lambriuri, scânduri de gard, podele etc.

DESPRE LEMN

Lemn: poate fi considerat primul material de constructie din preistorie si pana astazi. Acest material a fost utilizat constant, in cele mai variate moduri, in alcatuiri constructive cu sau fara rol structural. Acest fapt se datoreaza atat randuirii lemnului, sub forma unor specii diverse, in toata lumea, cat si lucrabilitatii sale. Datorita greutatii reduse si bunelor sale caracteristici mecanice.

Cu toate acestea, putine sunt marturiile unor realizari foarte vechi din acest nobil material si, in orice caz, mult mai putine decat cele din piatra. Este caracterizat de o perisabilitate crescuta, legata de factori multipli, si nu in ultimul rand de bine cunoscuta sa vulnerabilitate la foc. Totusi poate fi cu usurinta constatata si astazi o larga utilizare in timp a planseelor din lemn, in special in zonele rurale si in vecinatatea padurilor. Succesul si raspandirea planseelor din lemn, ca si a sarpantelor din lemn, este justificata de posibilitatea acoperirii unor deschideri destul de mari cu structuri usoare. Mentionam costuri reduse pentru ca nu mai sunt necesari pereti perimetrali masivi ca in cazul boltilor din zidarie. Mai multe detalii pe blogul nostru: http://vreaulemn.blogspot.com/p/lemnul-de-constructii-1.html

Depozitul nostru din Timisoara – Mosnita Noua, DJ592, km 6 Timișoara-Buziaș comercializeaza toata gama de material lemnos pentru constructii:

  • Grinzi: stalpi, capriori, corni, cosoroaba, pana de coama
  • Cherestea: dulapi, scandura, laturi, marginare, lateti, sipci
  • Produse prelucrate: lambriuri, scanduri de gard, podele, dusumea, tavane, placi aglomerate.